Om Ti på topp Drammen & Omegn

Ti på topp Drammen & Omegn arrangeres av Buskerud Bedriftsidrettskrets. Vi har turer for alle, med varierende terreng, lengde og vanskelighetsgrad. Aktivitetsperioden varer fra 1. mai til 15. oktober.


Lag
Du kan velge om du vil delta som individuell deltaker eller med et vennelag, familielag eller bedriftslag. Lagene kan bestå av 3-8 personer. En bedrift kan konkurrere med andre bedrifter, og ha mange forskjellige lag registrert.


Pris
Pris for å delta er 229 kr. Det koster 100 kr å legge til barn som ikke har egen mobil, innunder din egen profil på familielaget. 

Registrere turer
På hver turmålsbeskrivelse finner du informasjon om hvor du finner innsjekkingspunktet for turen. Når du kommer til innsjekkingspunktet sjekker du inn via appen på telefonen. Da blir turen automatisk registrert og du får ett poeng. Dette er en digital løsning gjennom appen, så du vil ikke finne noen fysiske skilter med innsjekkingskode.  


Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå. Hvis telefonen din går tom for strøm kan du selvfølgelig registre turen likevel. Da logger du deg inn på min side på nettsiden vår, legger inn turmålet, og når du gikk turen (feltet deltakerkode lar du bare stå blankt). Så kan du sjekke inn!  


Litt om turene

Turene blir presentert på Facebook og vil komme synlige i appen så for de er presenterte. Ti på Topp er først og fremst et lavterskeltilbud, så noen av turene skal være enkle og korte. Vi ønsker også å ha noen turer som både er lange og noe mer krevende. 

 Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå.

Fellesturer
Fellesturer som arrangeres vil bli annonsert på vår 
lokale Facebook-side 


Husk: All ferdsel skjer på eget ansvar.


Ti på topp er et landsdekkende turtilbud med 40 lokale konkurranser rundt om i Norge. Nedenfor finner du oversikten over alle områdene